Biljetterna bokade

2009-07-19 @ 21:17:07
Nu är biljetterna bokade till Winnerbäck den 25 november! =)

Cykeltur

2009-07-17 @ 00:22:34
Jag och Micke har nyss kommit hem från en cykeltur. Hade tänkt cykla några mil, men det slutade med 6 mil.
Vi for till Nadjas föräldrars stuga i sangis och sedan tillbaka hem. Riktigt härligt, men imorgon kommer jag nog ha träningsvärk.

Gick bra att jobba natten som var också. Kände mig inte alls trött, var ganska lugnt på avdelningen dessutom.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. Natti!

Jobb

2009-07-15 @ 19:34:46
Idag har jag jobbat 7-15. Sen har jag kommit hem, sovit några timmar. Nu ska jag äta middag och sen fara och jobba natten också. Kunde inte säga nej när hon frågade. Men jag gillar att jobba natt. Kommer nog vara trött på tisdag däremot. För nu är jag bara ledig torsdag och då lär jag ju sova större delen av dagen, sen jobbar jag fredag, helgen och måndag och tisdag. Nåja, det går fint =)

Torsdag

2009-07-09 @ 22:39:54
Har egentligen inget vettigt att skriva. Händer inte särskillt mycket. Ikväl har jag jobbat och imorgon ska jag också jobba.
Slänger in lite nya bilder på kattungarna istället. Dom är ju som söta att se på =)















Onsdag

2009-07-01 @ 23:34:03

I måndags och tisdags jobbade jag kväll och idag har jag haft dagtur. Imorgon är jag ledig, blir skönt innan jag ska jobba helgen.
Förra helgen var det Kalixdagarna. Hade beslutat mig för att inte gå ut, men det blev utgång på lördagen iaf.
Var trevligt, såg the poodles, drack nån cider och sen gick jag hem. Blev ganska lugnt.

Idag kom mitt paket på posten. Hade beställt ett antiskallhalsband till Alladin. Ett sånt där som sprutar citronvatten när han skäller. Han har haft på sig det en stund idag och det verkar fungera. Hoppas bara att han lär sig att han inte ska skälla så mycket när han inte har det på sig också. Tycker bara det är lite jobbigt när han skäller när det kommer post. Speciellt på morgonen när tidningen kommer. Nåja, vi får se hur det blir.

Det har fortfarande inte dykt upp någon som kan ta lägenheten snabbare. Eller det har varit en som skulle ha den, men det blev inget tyvärr.

Nu tror jag att jag ska krypa ner i sängen. Micke sover redan, men han ska ju upp kl 4. Tyckte det var för varmt för att sova, men jag får väl försöka. Natti