Förkyld

2009-08-26 @ 11:58:03
Ja det är ju typiskt att man blir förkyld när man egentligen inte har tid. Kände att jag hade lite ont i halsen i söndags, men nu har det blivit värre. Fast ändå inte så mycket så jag kan kalla mig sjuk. Men på gång verkar det vara. Känner mig helt febrig så fort man gör nått. Har iaf packat några kartonger idag och tänkte packa några till.

Kissen busar som en tok och hoppar mellan sofforna. Hon är så söt! På fredag åker hon ner till Gideå där hon ska bo med Camilla och Micke. Kommer sakna henne, men går inte ha tre katter i en lägenhet. Och hon kommer få det bra hos dem, det är jag säker på.






Nya möbler

2009-08-24 @ 13:44:06

Igår var vi till Ikea och köpte lite nya möbler. Madrasser och en sängram. Bokhylla och byråer. Skulle köpa ett skrivbord också, men det var slut så ska dit i veckan och köpa det. Blir kul med lite nya möbler.
Hoppas bara att vi får lägenheten på fredag så vi hinner flytta in innan skolan börjar. Har börjat packa lite mer på allvar nu. Det mesta går ju faktiskt att packa ned, är inte så mycket saker man behöver under en vecka.

Har en liten kattunge här nu också. Men det är bara tillfälligt tills sötnosen blir såld. Hon var ju tingad, men det blev inget med det.

Nu ska jag fortsätta packa. Hej svejs!


Turkiet

2009-08-18 @ 17:08:40
Blev inget Turkiet med Tina och Fredrik på söndag. Hade just bestämt mig för att åka, när jag kommer på att passet har gått ut i mars! Ett nytt tar för länge att fixa och ett provisoriskt kostar 980 kr! Och det verkade då så besvärligt, måste kolla så man kan använda sånna i turkiet och åka till luleå och fixa det. Och där hade dom bara öppet till 15. Nåja, detta kanske var ett tecken på att jag egentligen inte har råd. Men tråkigt blir det, för kul hade vi då haft helt klart!

Veckan som varit

2009-08-13 @ 11:43:19

Eller hela veckan har ju inte varit, men nästan.
I tisdags var jag i varje fall ledig och då åkte jag till råneå och träffade Johanna. Har knappt träffat henne i sommar.
Sen åkte jag till Vitå och åt middag och Micke hämtade mig där. Sen drog vi till Kalix eftersom att jag skulle på bilbingo med mina kära kollegor. :) Blev ingen vinst denna gång heller. Men Karro vann 500 kr så det var ju kul. Var lite svårt att höra vad dom ropade för siffror ibland eftersom att det började regna och åska. Men det gick.

Igår jobbade jag kväll. Var ganska lugnt, men vi hade ändå saker att göra. Idag blir det också kväll. Har hunnit plugga lite idag och strax ska jag hoppa in i duschen, sen baka lite och äta lunch.


Blodgivning

2009-08-10 @ 19:29:46
Jag hade lite att göra på eftermiddagen (eller egentligen mycket, men orkade inte plugga) så jag fäljde med Micke när han skulle lämna blod. Efter att ha ssuttit ett tag så blev jag less och gick och tittade hur det gick. Han blev just färdig och dom kopplade bort det. Sen ser jag hur han börjar blunda och ta sig för pannan och sen svimmar han. Jag frågade hur han mår och då vaknade han till. Sen kom dom och hissade fötterna upp i luften så han skulle få nå blod i huvudet. Och det behövdes för han var vit som ett lakan. Men efter en stund var han som vanligt och vi åkte hem. Det var dock jag som körde hem. ;) Nåja, detta lär han få höra länge ;P

Måndag 10/8

2009-08-10 @ 14:09:17
Ja här är det inte skrivet på år och dar. Nästan iaf. Men det händer inte så mycket intressant. Jag jobbar och sliter. Men kul är det. Jobbar sista veckan nu innan skolan börjar. Så blir ledig i 2 veckor. Fast jag har ju en massa plugg eftersom att jag har en omtenta den 20:e.

Och lägenheten har vi inte blivit av med ännu. Det var svårare än jag trodde. Så det verkar bli den 1 september vi får flytta. Hade ju varit skönt att få göra bort det innan skolan börjar.

Kattungarna är tingade. Eller alla utom en för den ska mamma och pappa behålla. Och dom växer så det knakar. Riktigt stora är dom nu och väldigt söta.

Har jobbat en kort dag idag. Bara till 12. Hade ett sånt pass på schemat och det var ju inte helt fel. Nu ska jag nog sätta mig och plugga lite. Försöka iaf. Det är ju inte det roligaste man kan göra på sommaren.