Torsdag 28/5

2009-05-28 @ 16:06:53

Nu har jag bara två dagar kvar på praktiken. Kommer bli trist att inte vara där nå mer, men snart börjar ju sommarlovet. Eller lov och lov, sommarjobbet rättare sagt.
Idag har jag satt en kateter och en suprapubiskateter. Roligt att få träna lite på det.
Nu ska jag strax fara till Vitå och där blir jag tills imorgon. Kattungarna har säkert växt en massa =)


Helgen

2009-05-24 @ 21:45:16
I torsdags fick jag sluta tidigare och när jag kom hem kom Linda, Simon, Jonas och Emma hit. Satt och drack lite vin och hade det trevligt tills det var dags för mig att sova.

I fredags så var jag skittrött och trodde jag skulle somna hela tiden på praktiken. När jag kom hem hoppade jag i duschen och sen gick vi till Emma och Jonas och tog några vinglas. Sen vidare till B4 med Simon och Linda, där vi käkade lite middag. Hade bokat bowling kl 20 så dit drog vi sen. Tyckte det var så kul och spela så vi stannade lite längre. Efteråt for vi till Emma och Jonas och drack lite mer vin. En mycket trevlig kväll som vi måste göra om.

Var inte så bakis i lördags, utan jag kände mig i ganska bra form. Tog det ganska lugnt under dagen dock. Sen på kvällen så såg vi robinson tillsammans med Linda och Johannes.

Idag har vi varit till Vitå och när vi varit där ett tag så börjar Doris att klämma ut ungarna. Hann se två stycken iaf. Och nu har det kommit två till. Två svartvita, en svart och en vit. Får se om det kommer någon mer.








Emma och Linda

Micke, Simon, Jonas och Andreas

Jag

Jonas

Simon


Idag så var vår badrumsmatta borta och vi letade på de mest tänkbara ställena. Till sist hittade jag den.
Inne i kattoaletten. Antar att det är kokkos som har släpat den genom luckan och lämnat den där. Lustig katt.


Värre snyggt


Doris och två av hennes bebisar

Helgen

2009-05-19 @ 17:13:18
I fredags så kom Emma, Jonas och Andreas hit och vi spelade geni. Trodde jag skulle vinna där ett tag, men sen slutade det med att jag kom sist.

I lördags så åkte jag till Vitå och där började vi rensa lite hos farfar. Mest en massa kläder som inte ska vara kvar.
På kvällen gick vi och tog en drink på B4 och dom andra åt middag. Sedan gick vi till Jonas och Emma och kolla på eurovison. Trodde vi iaf skulle ha en chans att vinna, men tydligen inte. Vet inte om jag tyckte Norges bidrag var så bra. Visst, texten var väl söt, men annars vet jag inte.

I söndags var vi på näsbyn och fixade lite i bubblan. For på en cykeltur med Emma, Jonas, Micke och Andreas. Cyklade 3 mil. Sen for vi och körde lite bubbla. Har dock bestämt att Micke får köra den på Sebbes bal. Vore lite pinsamt om jag fick motorstopp eller nått. Sen på kvällen så åkte jag, Micke och hans föräldrar till Vitå en sväng och drack kaffe.

I går var jag ledig från praktiken eftersom att vi hade handledning. Så jag for till Cissi och sen skrev vi färdigt rapporten. Är nog bara lite småändringar som måste göras. Och Heidi var så söt. Ville bara ta med henne hem. Drack lite vin på kvällen och sen tog jag bussen hem.

Idag har jag varit på praktiken och nu ska vi strax äta middag. Kanske blir en promenad sen i sommarvädret.


Geni i fredags


Bubblan




Lilla Heidi

Nyklippt

2009-05-14 @ 17:52:49
Ja då var man nyklippt. Blev ganska kort kring ansiktet men baktill är det fortfarande långt.
Blev nöjd. Dock fastnade jag inte riktigt på bild när jag skulle fota hur det blev. Men en bild blev det iaf.




Fick nyss veta att Camilla har fått avliva Pelle. Kommer sakna honom, han var verkligen en speciell hund.


Alladin och Pelle, nybadade

Torsdag

2009-05-14 @ 16:02:58
Har kommit hem från praktiken för en stund sedan. Trivs riktigt bra där. =)
Ska strax fara och klippa mig. Har ingen aning om hur. Men tror det blir att klippa ganska mycket. Det växer så fort.
Och det är skönt med lite mindre hår till sommaren.

Söndag och måndag

2009-05-12 @ 09:19:45
I söndags for jag till Ikea med Mickes mamma. Handlade faktiskt ingenting, men fick en fin plåthink av henne att ha hundmaten i. Sen på eftermiddagen for jag och Micke till Vitå. Doris var tjockare än förra gången. :P

Igår åkte jag med bussen till Luleå och mötte upp Malin på skolan. Hon skulle fixa en artikel. Sen blev det stan. Inhandlade en tunika, ett linne och en maskara. Sen hämtade Cissi mig och vi for till hon och skrev lite b-uppsats. Ska skriva på onsdag och torsdag också. Men sen borde den vara klar till handledningen.

Ska fara på praktiken om några timmar. Skönt med sovmorgon. Känner mig sjukt stressad och vet inte varför egentligen. För uppgiften till denna kurs verkar ju inte vara så svår. Men är som ändå stressad. Nu ska jag ut med hunden iaf.

Lördag

2009-05-09 @ 16:38:31

Igår gick jag och bokade en klipptid. Så på torsdag kl 16.30 ska jag klippa mig.
Sen gick jag och fyndade ett par skor. Har ett presentkort på eurosko på 1000 kr. Hittade ett par för 399 så har lite kvar att handla för. Sen hittade jag en klänning på chili.

Kvällen tillbringades hos Johannes och Nadja. Där även Simon och Linda var. Vi beställde lite mat och sen såg vi hockey. Och som man kunde gissa så förlorade Sverige. Men man kan ju hoppas dom blir 3:a iaf.

Idag har jag inte gjort så mycket vettigt alls. Började dagen med att tvätta och sen tog jag och Alladin en promenad med Nadja, Johannes och hunden Ludde. Sen har jag mest tvättat resten av dagen. Micke är i garaget och håller på med avgassystemet till bubblan. Får väl se när han kommer hem. Om det inte var så dåligt väder hade jag kunnat ta en promenad dit, men det lockar inte att göra det nu.


Helg

2009-05-08 @ 09:59:08

Nu är det långhelg. Är ledig idag, lör, sön och måndag. Så skönt.
Funderar vad jag ska hitta på idag. Var ju inte så bra väder. Tänkte ta en joggingtur, men tror strandpromenaden är översvämmad. Eller så blir det en cykeltur senare i dag.

Nu ska jag i varje fall gå ut med hunden :)


Islossning

2009-05-06 @ 22:01:35
Nu har isen gått i kalix. Jag gissade på igår eller idag, så lite rätt fick jag ju.
Tog lite bilder, men regnade ganska mycket.







Första praktikdagen

2009-05-04 @ 21:35:52
Idag var det första praktikdagen inom äldrevården. Är på Näsbygården och det verkar vara ett fint ställe. Min handledare är trevlig. Idag har jag delat en massa dosetter. Lär nog bli en hel del sånt på detta ställe också. Men det gör ju ingenting. Sen så har jag gett en intramuskulär inj och följt en farbror till röntgen.

Ikväll skrev jag färdigt rapporten och skickade in den. Så nu har man en sak mindre att tänka på iaf.
Nog för att det är ganska mycket skolarbete kvar. B uppsatsen ska ju vara inne på några veckor.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. God natt!!

Valborgs

2009-05-03 @ 14:55:39
I torsdags var sista dagen på praktiken och det kändes lite tråkigt. Efter praktiken så for jag och Micke till Cissi.
Vi grillade och sen for vi till majbrasan. Efteråt så hängde vi hos Cissi och Camilla kom dit också.
Sjöng sing star hela kvällen och drack lite vin. Mycket trevligt var det.

Sov där till fredag och då for vi till storheden och gick i alla affärer. Hittade en väska till kameran. 
Sen for vi till vitå och hämtade hunden. Hann även en sväng till min faster, där vi satt en stund bredvid brasan. Var ju så härligt väder. 

Doris är på smällen, det syns tydligt. Magen en jättestor. Så får se när hon får kattungar. Det borde inte dröja så länge.

Igår så var jag på Ikea med Johanna och Amanda. Vi for en sväng till Torneå också. Hittade lite småsaker på Ikea som vanligt. Men annars var jag duktig och slösade inte så mycket. Köpte ett säkerhetsbälte till alladin på djurmagasinet.

Idag har jag och Micke varit på en joggingtur och nu ska jag sätta mig och skriva färdigt rapporten som ska vara inne imorgon. Har ingen motivation alls till det. Men det måste ju göras.

Här kommer lite bilder från ny kameran. Har dock inte riktigt lärt mig hur den fungerar så jag kör på auto funktionen.


Mickes bil, med de nya fälgarna


Kiwi och Kokkos










Majbrasan på bergnäset



Full rulle

Mingo

Gäsp!

Elin bredvid brasan

En tjock Doris