Hej då...

2008-09-26 @ 21:36:16
Ikväll har jag varit på bio med Micke, Annika, Jocke, Fredrik och TIna. Vi såg Patrik 1,5. En skoj film.
Sen for jag till tågstationen och sa hej då till Camilla. Kändes väldigt sorgligt idag. Mer än vad det har varit när hon for till Åre. Men jag får ju fara och hälsa på. =)
Nu vet jag inte vad vi ska hitta på att göra. Men vi kanske kommer på något.
Nu ska jag gosa med min hund! Bye!


Camilla igår på middagen



Kväll...

2008-09-26 @ 00:33:26
Var en trevlig middag med Camilla. Fast det är ju alltid trevligt med henne. Vi är ju som vi är, helt knäppa ibland. ;)
Efter middagen sprang vi och köpte glass. Och vi sprang faktiskt. Vi trodde vi skulle missa bussen, men vi hann ju gott och väl.
Hemma hos mig såg vi Idol och åt glassen som vi köpte. När hon hade farit gick jag över till Tina och Fredrik.
Har suttit där tills Micke kom och nu sitter jag hemma och ser på när han äter en smörgås. Verkligen intressant.

Ska till Vitå imorgon och hämta bilen och hunden. Men nu blir det sova. Natti!

Skola och middag

2008-09-25 @ 16:54:20
Har fått sovmorgon i morse, vilket var skönt. Sen blev det att fara till skolan och arbeta lite med grupparbetet.
Ska åka in till stan stax och gå och äta middag med Camilla, eftersom att hon flyttar imorgon. Kommer sakna henne massvis!!
Men jag får ju fara ner till stockholm och hälsa på. =)

Nu är bilne hämtad från plåtverkstan. Så nu är den lagad efter inbrottet också. Helt otroligt med en bil som äntligen fungerar. Får väl bara hoppas att det håller i sig denna gång.

Nu ska jag göra mig klar och sedan gå till bussen!
Ha det fint!

Skola & stan

2008-09-24 @ 16:57:39
Hade seminarium i morse och det gick fint. Det var då ingenting att oroa sig över.
Sen blev det lite skolarbete med gruppen och sedan vidare in till stan där jag träffade camilla.
Köpte leggingsoch en kofta. Sen så handlade jag nå tvålar som Mickes mamma skulle ha.
Har bättre i magen idag. Har mest bara känt av det efter att jag har ätit. Funderar på att ringa till vårdcentralen imorgon, så kanske dom kan säga vad dom tror iaf. Malin tyckte då att jag skulle ringa dit. Och man måste väl lyssna på sina sjuksköterske klasskompisar ;) haha.
Nu ska jag laga midda. Hej svejs!

Ont i magen och sjukhuset

2008-09-23 @ 16:47:44
Började få ont i magen i söndags kväll. Gick och la mig men kunde inte somna. Kring 1 stegjag upp och kräktes två gånger, sen försökte jag att sova. Gick inte så bra och jag låg och vred mig hela natten för att jag hade så ont. Trodde jag skulle svimma där ett tag, men det gick bra. På morgonen tog jag en värktablett för att kunna sova och sen när jag vaknade hade jag fortfarande ont. Dock inte lika mycket som på natten. Nu kom det inte riktigt lika ofta, men det kom krampliknade anfall ibland. Ont gjorde det i varje fall. Igår kväll tänkte jag att jag kanske borde fara och se vad det är, så Tina körde mig till jourcentralen. Där misstänkte dom blindtarmen, så dom skickade mig till akuten i sunderbyn, för att dom skulle titta bättre. Fick träffa en massa läkare där, men ingen kunde väl riktigt säga vad det var. Dom misstänkte iaf blindtarmen, men var inte helt säkra. Så dom ville att jag skulle stanna över natten, så fick dom se om jag fick ännu ondare. Men jag sa att jag ville hem, så dom sa att jag skulle komma tillbaka på morgonen om jag hade ont fortfarande.
Vaknade imorse och hade inte så farligt ont. Dom hade ju sagt att om jag vaknade och hade ont så skulle jag komma in direkt. Annars så skulle jag testa äta frukost, vilket jag gjorde. Det gick bra och sedan for jag till skolan.
Har dock börjat känna att jag har ondare nu än jag hade imorse. Men känns som onödigt att fara till doktorn igen om det inte är något. Fast man borde ju inte ska ha ont i magen? Nå, jag får väl se hur jag känner mig senare. Hoppas bara att det slutar göra ont och allt blir fint. Men vi får väl se.


psykologin

2008-09-21 @ 12:49:25
Snart klar med psykologin. Skulle man verkligen ta tag i det på en gång så skulle det gå fort.
Ska iaf fara till Mickes föräldrar nu och skriva det på datorn. Bye!

Veckan

2008-09-19 @ 11:22:42
I onsdags så bjöd jag camilla på middag. Det blev kyckling, bulgur och Camilla hade köpt vin som vi drack.
Hade lite skolarbete som jag var tvungen att göra, så Camilla roade sig på egen hand med att cykla till affären och köpa frukt som vi skulle ha till fruktsallanden. Sen skulle vi gå på promenad men det slutade med att vi degade framför tv:n.
Nåja, när idol började så gjorde vi fruktsallad och skrattade åt alla roliga människor som verkligen tror att dom kan sjunga. Det blev en trevlig kväll som slutade med att vi målade naglarna på varandra. En riktig tjejkväll vill säga. :P
Igår åkte jag till Kalix. Vet inte hur länge jag blir här dock. Beror nog på om jag och Camilla ska gå ut på lördag och göra Luleå osäkert. :P
Har vaknat kl 8 imorse av att det var en gubbe på toan som höll på att leva om. Brukar inte vanligtvis vara det, men så går det när det är vattenskada. Tänkte att det var lika bra att stiga upp och börja med kompletteringen av rapporten. Nu är den klar och jag hoppas att den blir godkänd denna gång.
Nu ska jag väl snart fixa mig nå lunch, sen ta det lugnt i några timmar och sedan fortsätta med arbetet som ska vara klart på måndag. Men nu ska jag vara med Tina iaf. :) Bye!

Helgen

2008-09-15 @ 14:56:29

På fredagen åkte jag från Vitå när Micke slutade jobba. Matilda, hennes syster och en kompis till henne hade kommit till Luleå. Vi hade en liten hemmafest här på vänorts och sen kom Jocke och Annika också dit.
Det var en kul kväll, men det gick inte så bra för Fredriks dator. Skruvdragaren råkade ramla ned på den så att skärmen sprack. Men idag har han iaf lämnat in den, så det ordnade sig. :)
På lördag tog vi det mest lugnt. Hyrde en film på kvällen och bjöd över Carro som tittade film med oss.
På söndag såg vi den andra filmen som vi hade hyrt och sedan åkte vi till bergnäset och tog en promenad med Camilla. Vi åkte sen till sunderbyn och hälsade på Jocke en sväng.

Har nyss kommit tillbaka från storheden. Var och handlade lite mat och köpte gångstavar :P Fick Tina och Fredrik att köpa det också, så nu blir det ännu mer fart när vi går :P
Nu ska jag vänta på att Micke kommer hit. :D


     


Bakom buskarna..

2008-09-10 @ 21:52:13
Ja, där finns banvägen och alla dess affärer. Helt konstigt ju. Jag och Camilla gick på promenad idag och hamnade på den nya gångvägen som går mot banvägen. Då insåg vi att vi helt plötsligt var framme vid Dollarstore. Trodde inte att det var så nära. Man kunde nästan tro att det låg precis bakom buskarna. Nåja, nu vet vi ju det iaf.
Tror vi ska kolla om vi hittar bergnäset här någonstans nästa gång. :P haha
Sen gjorde vi fruktsallad och bjöd Tina och Fredrik på det under tiden som vi såg idol. En del kan ju verkligen inte sjunga. Men dom verkar ju inte förstå det. :P
Nu ska jag krypa ner i sängen och imorgon ska jag sova ut =) Natti!

.....

2008-09-09 @ 17:05:45
Beställde nyss lite skolböcker. Blev ju bara 1200 ungefär. Billigt och bra, eller inte! Men så är det. Man måste ju som ha dom. Ska strax fara och äta tårta hos Alex som fyller år idag. Ett stort grattis!! :D


Helgen

2008-09-08 @ 22:46:55
I fredags åkte jag till Kalix. Vi lagade middag och sedan var vi en sväng till Mickes föräldrar.
Sedan hem igen och såg film. Blev en tidig kväll. Gick och sov redan halv 12.
På lördag gick vi en sväng på stan och Micke hittade två tröjor.
Sedan for vi till Vitå och åt surströmming. Var där i några timmar och sedan tillbaka till Kalix.
Vi drack några glas vin med Johannes, Nadja, Emma och Jonas.
På söndag åkte jag, Nadja och Emma till Happis. Gick en sväng på Ikea och alla affärer runt omkring. Hittade dock inget. Förutom filten som Micke skulle ha. Sen for vi över till Finland. Men där hittade jag inte heller något.
Sen på kvällen så såg vi The eye. Lite läskig var den ju. Har sett den andra versionen tidigare, så jag tyckte som att jag kände igen det som hände.
Blev inget Hudiksvall idag som det var tänkt. Lite tråkigt att det inte blev någon hund för Fredrik nu. Men det kanske dyker upp någon annan.
Har varit på stan en sväng idag och köpte lite saker som jag hade provat förra veckan.
Kom nyss tillbaka från en promenad med Fredrik. Gick fortare än vanligt att gå våran runda idag.
Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sedan sova. Natti!

Torsdag

2008-09-04 @ 21:55:21

Cyklade in till stan idag. Blev knakad i ryggen hos sjukgymnasten och sedan gick jag på stan och väntade på camilla.
Hon kom och vi cyklade hem till mig. Sen såg vi tv, tog en promenad och drack vin. Nu har hon farit hem och jag sitter här själv och filosoferar. Ska strax gå och sova. Natti!


Min hund

2008-09-04 @ 12:27:13



Tänkte bara lägga upp några bilder på min älskade hund. <3




I full fart :P

Bra film ;)

2008-09-02 @ 23:40:04
Nu har jag kommit hem från Tina och Fredrik. Vi såg PS. I love you. Hur bra film som helst. Man håller på att börja gråta hela tiden. Måste se den igen. Tror jag ska tvinga Micke att se den. ;P
Och nu är han på väg hit. :)

....

2008-09-02 @ 20:37:57
Kan inte fatta varför det gör så ont i ryggen. Vet inte hur jag ska sitta eller stå utan att det ska göra ont. Känns precis som förra gången när jag var tvungen gå på massage och bli knakad till.
Har strax städat färdigt iaf. Så då ska jag gå till Tina och Fredrik och se en film. Sen så ska Fredrik få massera mig. Kanske att det blir bättre av det. Kan ju hoppas iaf. Sen ska jag bara vänta på Micke <3

skola, storheden, tvätta, städa.

2008-09-02 @ 16:17:09
Hade inte skola så länge idag. Bara mellan 8.15-11.45. Nog för att det räckte. Höll nästan på att somna på slutet.
Är trött som tusan nu. Men går jag och vilar en stund så blir jag väl bara ännu tröttare.
Har varit en sväng på storheden med Carro och Fredrik också. Och nu har jag just kommit från tvättstugan.
Ska nog städa upphär ikväll efter att jag har ätit middag. Kan ju alltid överraska Micke med att jag har städat.
Kanske far och åker lastbil en sväng ikväll, om jag nu hinner.
Ne nu blir det laga middag. Hejs!

Finland hela helgen

2008-09-01 @ 23:05:47
På fredag for jag, Micke, Tina och Fredrik till Finland där vi bosatte oss i Fredriks stuga över helgen.
Var en jättemysig stuga alldeles bredvid vattnet =)
På fredag gjorde vi inte så mycket. Bastade och tog det lugnt.
På lördag bar det iväg till bärskogen, där vi hittade några blåbär och lingon. Blev iaf någon liter. Var kanske lite för bakis  för bärplockning. ;P Sen åt vi lunch med Fredriks farmor och sen for vi tillbaka till stugan.
På kvällen hade vi kräftskiva och hade det mysigt. Hade dukat jättefint och köpt en massa kräftgrejer. :P
Det blev några visor och snappsar och sen badtunna. :)
Tror Tina blev lite less på oss fyllon senare på kvällen. Men det är ju inte så konstigt med tanke på att hon var nykter.

Nu har skolan börjat också. Känns bra och nu är man ganska peppad.
Har varit till Ikea i eftermiddag med Malin. Hittade bara lite småsaker och en hylla till badrummet. :)

Nu är bilen lagad också! Yippie! Får väl bara hoppas att det håller denna gång. Och inte blir något nytt fel. Nu är det bara vänta på att den ska bli lagad från inbrottet. Men det skulle tydligen dröja 2 veckor innan dom fick tid att laga det.

Lägger väl in bilder från helgen senare någon dag. När jag har hittat sladden. Tror närmare bestämt att den är i Vitå.
Nu blir det sängen! Natti!