28/12 - 09

2009-12-28 @ 12:18:26

Jaha, då var julen över. Är vädigt nöjd med mina julklappar. Fick lite av varje men bland annat en soda stream, spinningskor, träningshandskar, skinnhandskar, pengar, smycken, elvisp, digital fotoram, en stor klätterställning åt katterna och en massa småsaker. Tomten var riktigt snäll i år eller så är det jag som har varit snäll i år.

På julafton var vi på morgonen hos Mickes föräldrar och åt risgrynsgröt och öppnade klappar. Sen for vi till vitå och åt middag och öppnade klappar. På juldagen jobbade Micke en sväng och sen var vi hemma hos oss och drack lite vin och spelade spel.

Har tagit det lugnt under juldagarna, på annandagen var v en sväng på rean i happis. Men dagen slutade inget vidare. Vi fick ta bort min lilla Doris. :( Hon började bli sjuk på julafton och sen blev det bara värre så på annandagen for vi till veterinären och hon trodde att det var fel på levern för hade blivit gul. Kommer sakna henne. Känns orättvist eftersom att hon var så ung, hann ju inte ens bli 3 år. Min lilla kisse var speciell och väldigt vacker! ♥


23/12-09

2009-12-23 @ 16:56:05

For en sväng på stan med Linda och köpte en julklapp till Micke, handlade på systemet och köpte även lite julklappar åt djuren. Sen har jag varit på en långprommis med Anne.
Nu ska jag ta tag i städningen, duscha och äta middag. Sen blir det uppesittarkväll hos Johannes och Nadja med bingolotto och glögg!

God Jul!!! :)


Dan före dopparedan!

2009-12-23 @ 09:51:51
I natt har jag drömt helt sjuka grejer, är lustigt hur konstigt man kan drömma. :P
Idag är min plan att städa, hinna på stan och gå på systemet och kanske köpa en sista julklapp till Micke. Har inte riktigt bestämt mig än. Nu ska jag i varje fall ut med hunden så han får pinka, blir nog en längre promenad senare. Är varmare idag, men det verkar blåsa kallt!

22/12-09

2009-12-22 @ 18:04:54
Nu var det verkligen ett bra tag sedan. Kände mig tvungen att ta tag i det här.
Malin har varit i Kalix från igår till idag. Igår bakade vi en massa julgodis, blev chokladknäck, knäck, rischoklad, juldrömmar och kola.
Kan förövrigt inte fatta att det snart är julafton, har ingen julstämning alls. Hoppas den kommer imorgon ;) haha. Tänkte städa lite då och fixa så det är fint iaf. Har köpt färdigt alla julklappar, tror jag i varje fall. :P
Nu ska jag ta och väcka Micke och sedan fara till svärföräldrarna så han får sig en kopp kaffe och kanske blir lite piggare!