Midsommarafton

2009-06-24 @ 12:43:32
På midsommarafton sov jag till 14.00 eftersom att jag hade jobbat natt. Sen for vi till Emmas stuga i ryssbält.
Vi grillade och hade det trevligt. Men eftersom att jag skulle jobba så kunde jag inte stanna hela kvällen.
Gick bra att jobba natten, väldigt lugnt på avdelningen, men jag höll mig vaken.

På midsommardagen som jag till 15 och sen åkte jag iväg på kalas hos Ante som fyllde 20. Smörgåstårta bjöd dom på.
På kvällen drog vi till Linda och Simon och drack lite vin. Kände mig trött som en gnu, men blev piggare efter ett tag.
Slutade med att vi tog färjan över till vassholmen eftersom Valhall hade flyttat dit över helgen. Tycker dom borde göra det oftare. Var riktigt kul.

Igår var vi till Råneå och gravsatte farfars urna. Hade köpt en fin blombukett att sätta på graven. Sen åkte vi till Vitå och såg på de söta kattungarna. Dom växer ju så det knakar och nu springer dom omkring och busar, även om det är ganska vingligt.

Nu har vi en som kan ta över lägenheten direkt. Hoppas väl bara att hemåt godkänner dom, så vi kan flytta snart.
Nu väntar jag på att få fara och jobba. Ska jobba kväll idag och imorgon och på fredag blir det dagturer.


Dom skulle kasta lasso, men det slutade med att Emma blev fastbunden
















Tandläkaren

2009-06-18 @ 10:16:44
Kom just hem från tandläkaren. Gick till en privat denna gång. Han spolade och satte nå bakteriedödande under tandköttet. Han trodde det skulle bli bra med det så vi får väl se. Jätteont gör det då nu. Blev inte riktigt lika dyrt denna gång. Hoppas att jag slipper gå dit nå mer nu. Men det är ju inge kul att ha ont. Inatt har jag knappt sovit för att det har värkt och inte hjälpte värktabletterna heller. Måste gå och sova middag idag så jag orkar jobba inatt. Undrar hur det ska gå. Hoppas att det går bra, känns lite nervöst just nu.
Nu ska jag springa ned på stan och se om jag hittar en 20-års present till Ante som fyller år på lördag.

Uppdatering från förra veckan

2009-06-17 @ 18:25:02
Nu var det ett tag sen jag skrev. Men har inte haft tid när vi har varit borta.

Förra fredagen for vi iväg till Gideå. Vi kom fram på kvällen och då tog vi det lugnt och Camilla visade oss gården och jag måste då säga att jag har hittat paradiset. Mycket vackert var det där.

På lördagen åkte vi in till stan och shoppade. Hittade inte så mycket, vilket var tur eftersom att jag inte hade så mycket pengar. På kvällen gick vi ned till stranden och grillade lite. Trots att det var dåligt väder så var det mysigt och vi bestämde oss sen för att åka in till ö-vik och gå på krogen. Vi fick skjuts in och vi hamnade på en liten krog med massor av folk. Var där i nån timme och sedan drog vi hem.





På söndagen så åkte vi iväg till Skalleberget i Gideå. Vi skulle klättra i grottor! Vi gick ned i ingången, men eftersom det var så mycket is så vågade vi inte fortsätta i fall att det skulle rasa. Vi hittade en annan ingång, men det såg ut som att det bara gick gå ned en bit. Men när vi kom ned så såg vi att det fanns stegar och rep så det var bara fortsätta. Mörkt var det, men vi hade pannlamporna. Var ganska läskigt där nere, kändes precis som i en skräckfilm. Det var trångt och mörkt. Men när vi hade gått ett tag så såg vi ljuset och då var vi ute på andra sidan. Riktigt kul var det.
På söndagen åkte vi även till Camillas kompis och hälsade på och sen tog vi en promenad med hästarna.









På måndag morgon for Camilla på jobbet. Vi steg upp och åt frukost med henne och sen började vi packa.
Jag körde mot härnösand och på förmiddagen var vi framme. Stannde ett tag vid höga kusten bron också.
På måndagen så åkte vi in till stan med Cissi och Fredrik. Sen for vi till Cissis föräldrars stuga och åt taco. Efteråt for vi hem och drack lite vin och spelade spel.







På tisdagen åkte vi till Birsta och shoppade och på onsdagen for vi till länsmuseet och kikakde runt. På kvällen grillade vi med Cissis syster och hennes pojkvän. Spelade även Cissis nya spel, helt hysteriskt hette det. Riktigt roligt var det.

Vi började åka hemåt kring lunch. Vi sov i Vitå eftersom Elin hade skolavslutning på fredagen. Hann även mysa med kattungarna som hade vuxit en massa. Sen stressade vi iväg till Kalix där jag hade en tandläkartid kl. 11. Har haft ont i visdomstanden hela tiden när vi har varit borta. Så dom spolade och tog bort fliken som var över tanden. Det har ändå inte blivit bättre, så nu har jag bokat en tid till imorgon . Så vi får se vad dom gör då.









Sen for vi och tittade när Ante tog studenten och sen var det studentmiddag.







Det blev en sen uppdatering, men bättre sent än aldrig. :P

Det verkar inte fungera

2009-06-17 @ 15:19:33
Blogg. se verkar inte fungera som det ska. Så min uppdatering dröjer väl ett tag till. Nåja, ids inte sitta med det nu. Det kommer väl när det kommer.

Jobb

2009-06-15 @ 12:39:42
Senare kommer det en uppdatering om förra veckan. Men nu ska jag göra mig klar för att fara till sjukhuset och jobba första dagen. Det blir spännande.

Kortspel

2009-06-05 @ 00:31:59

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att vänta på att Malin skulle komma. När hon kom så gick vi och åt på Vikigen. Vädigt gott. Sen så har vi druckit lite vin och spelat kort med Andreas.

Imorgon så ska jag och förtidsrösta och sen ska vi kanske gå på en promenad med Linda.
Efter det far vi till Vitå och hälsar på kattungarna, lämnar Alladin och hämar gummistövlarna.
Sen bär det iväg till Ö-vik =).Ska bli skitkul! :D


Städat

2009-06-03 @ 13:46:53
Ja, då har jag städat klart. Eller jag har inte skurat än, men det gör jag på en stund. Har tvättid kl 14 också och den får jag inte glömma. Skulle inte vara så kul att åka bort utan rena kläder.

Nu regnar det hur mycket som helst. Hoppas det är fint väder i helgen iaf. Men tror det skulle vara dåligt. Nåja, finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Det som är jobbigt när det regnar är att hunder blir så skitig.


Blodgivning

2009-06-03 @ 12:13:11
Idag har vi redan hunnit med massor. Kring 8.30 var vi och skrev på kontraktet och sen gick vi och sa upp lägenheten.
Sen for jag till blodgivningen och lämnade 4,5 dl blod. Efter det åt vi lite lunch och Micke for och jobbade.
Nu har jag nyss varit en sväng på stan. Köpte en tunika och lite vin som ska drickas ikväll.
Jag, Linda och Andreas ska fira att skolan är slut.

Robert och Gert har varit i gallerian idag, men jag missade dem eftersom jag var och lämnade blod.
Verkar bli av med lägenheten snabbt också, är nog en som är intresserad. Men vi får väl se hur det blir. Vore ju som skönt att flytta in i lägenheten snart, innan sommaren är slut.

Nu ska jag städa. Det är katt och hundhår lite överallt. :P

Lägenhetsköp

2009-06-02 @ 19:05:39

Nu har vi bestämt oss efter många funderingar och det blir att köpa lägenheten som vi tittade på förra veckan. Imorgon ska vi skriva kontrakt på den. En 3:a på köpmannagatan. Det blir spännande. Imorgon ska vi även säga upp lägenheten vi har. Hoppas bara att någon vill ha den innan så vi inte behöver ha den i tre månader. Men tror många vill ha en 2:a i centrum.

Vill ju som egentligen ha ett hus, både jag och Micke. Men det är ju inte så bra att köpa det innan man vet vars man får jobb. Det kan ju även vara bra att ha två inkomster. Så det får bli ett annat år. Är ju inge bra att förhasta sig, för man blir ju ganska bunden.

Har nyss ätit middag och nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Är som tråkigt att vara ledig, iaf när Micke jobbar.


Furminator

2009-06-02 @ 16:37:11
Idag kom Furminator i ett paket som jag hade beställt. Det är en sorts kamm som tar bort väldigt mycket hår från djuren. Fungerar betydligt bättre än en vanlig borste. Jag var tvungen prova den nyss på Alladin och Kokkos. På Alladin fick jag bort enorma hårhögar och även på Kokkos. Trodde verkligen inte den skulle fungera så bra. Kan starkt rekommendera den! Kostade 359 kr i storlek medium. Tror den storleken kan användas till de flesta hundar. Även om de är lite större. Beställde den från Canis. Cissi beställde också en, så hennes borde ju också komma idag.


Bilden är från www.canis.se

Nu ska jag gå på den där promenaden jag hade tänkt. Men när jag hittade paketet utanför dörren så var jag ju tvungen testa den först.

Haparanda balen

2009-06-01 @ 21:53:33
I fredags var jag ledig och kvällen tillbringade vi hos Johannes och Nadja. Såg Changeling för andra gången. Men det änr ju bra så det gör inget om jag ser den flera gånger.

I lördags hade jag praktik på förmiddagen. Hade slutbedömningen och det gick fint. Känns lite tråkigt att man inte ska vara där nå mer nu. Men det har varit en rolig tid. Slutade vid lunch så jag skulle hinna göra mig klar innan balen i happis.
Vi körde bubblan dit och sen var vi hos Sebbe ett tag innan vi for ned till stranden och tog bilder. Sen körde vi dem till skolan och vidare till stadshuset. Dom var så fina i sina balkläder. Sen bar iväg hem till Kalix och vi såg finalen av Robinson. Kan inte förstå hur Ellinor kunde vinna. Hon förtjänade verkligen inte vinsten.
Sen kom Johannes och Nadja hit och vi spelade kampen mellan kvinna och man. Jag och Nadja vann såklart ;)

I söndags skulle jag egentligen haft praktik, men jag fick ledigt. Så jag och Micke tog en långpromenad i värmen och sen fixade jag och Cissi lite inför opponeringen som vi hade idag. Den gick bra och som vanligt är man nervös i onödan. Det var kul att träffa lite folk som man inte träffat när man har haft praktik. 

Nu har jag i varje fall sommarlov och det känns skönt! Ledig i två veckor innan sommarjobbet börjar. Nu i veckan ska jag nog inte göra så mycket. Blir väl att komplettera b-uppsatsen, för jag antar att det finns lite att fixa till. Sen på fredag så far jag och Micke till ö-vik och sedan nästa vecka vidare till Härnösand.  


Sebastian


Sebastian och Nadja



Jag och bubblan