28/9-09

2009-09-28 @ 18:24:21
Ja tänk om man skulle bli lite bättre på att blogga. Kan berätta lite om helgen. Inte för att det hända nått intressant. I fredags skrev jag tenta och jag har ingen aning hur den gick. Hoppas jag klarade den iaf. Sen for jag och hjälpte Malin att flytta lite kartonger till sin nya lägenhet och därefter kom Micke till luleå och vi gick lite på stan. Hittade en klänning, en skrivare och lite annat smågrejs. Sen for vi tillbaka till Malin och hjälpte henne flytta lite möbler.

I lördags gjorde jag inte så mycket. Vi hyrde en Wallanderfilm på kvällen. Var även på kalas en snabbis. =)
Steg upp tidigt på söndagen och for till jobbet. Gick fint att jobba, gjorde inte så mycket annat den dan.

Idag har en ny kurs börjat och som vanligt så oroar man sig inför alla uppgifter. Nåja, kanske överlever detta också. Är tråkig idag också och lägger inte in nå bilder. Men nån dag här snart lär det nog komma en massa bilder. Måste ju visa hela sommaren i bilder eftersom att jag har varit så dålig på att lägga upp.
Nu ska jag gå och se hur det går för Micke med disken. :)

8/9 - 2009

2009-09-08 @ 18:01:45
Ja som vanligt så är det ett tag sen jag skrev. Har hänt en hel del för en gångs skull. Har hunnit flytta till vår nya lägenhet. Gillar den jättemycket! Blir kul att få fixa lite i den. Idag var vi och beställde tapeter till sovrummet. Det blev en fondvägg i beige, brunt och lite skimrande. Med stora blommor. ville egentligen ha den i lila, men Micke tyckte inte det så vi samsades om den istället. På de andra väggarna blir det en skimrande tapet. Tror det blir fint. Har köpt lite takfärg och sånt också. Ska måla om lite i hallen och vardagsrummet också.

Skolan har börjat också och vi körde igång för fullt redan från början. Håller på med en uppgift nu som inte är så kul, men det går ganska bra iaf. Allt kan ju inte vara roligt. Cissi har varit här idag och vi har hunnit med en hel del faktiskt. Men imorgon måste den bli klar.

I torsdag var jag på kräftskiva hos Tina och Fredrik. Det var väldig skoj, men det blev en ganska sen kväll. Sov hos Malin och vi gick och la oss kring 4.30. Så jag var en aning trött på fredagen.

Nu ska jag laga mig lite middag och sen ta och packa upp de sista kartongerna. Vi har struntat i de tråkigaste, vilket är alla papper. Men det kan ju vara bra att packa upp dem också.