Sista dagen i lägenheten

2009-01-30 @ 19:00:48
Idag har jag inte gjort så mycket vettigt. Har packat lite kartonger och sen varit med Fredrik till storheden.
Håller på att tvätta lite också. Måste verkligen packa ner alla grejer ikväll. Men jag sitter mest och tittar på dom och funderar vad jag ska börja med. Men har inte så mycket kvar nu iaf.
Får hoppas Malin kommer hit och gör mig sällskap.

Helgen och ny dator!

2009-01-26 @ 22:36:07
I fredags fick jag min nya dator som jag hade beställt. Gick som ett litet barn på julafton och längtade tills den skulle komma. Den är fin och jag blev nöjd med köpet. Köpte även en ny datorväska på onoff. Sen på fredagen kom Micke hit och vi for på fest hos Annika och Jocke. Jag var nykter och körde. Blev krogen för de andra men vi for hem.
På lördag gick vi på stan en sväng och sedan var vi hemma och såg lite film. For till Malin en sväng på kvällen och tittade lite tv.
På söndag så packade jag lite flyttlådor som Micke skulle ta med till Kalix och sen på kvällen var vi bjuden på middag hos Cissi och Fredrik. Väldigt trevligt :)
Idag har vi haft föreläsningar till lunch sen så for jag och tränade med Malin. Känns inget bra i ryggen än. Har haft ont en vecka snart. men tänkte testa med zon en vecka och blir inte det bättre får jag hitta på nått annat.
Efter träningen for jag, Malin och Alexandra och såg mammut på bio. Den var inge vidare bra, men en ganska djup film ändå på nått vis. Nu ska jag nog gå och sova så man är pigg imorgon. Natti!

.....

2009-01-21 @ 22:51:31
Känner mig allmänt arg på allt och alla eller allmänt nere. Och det går ut över mina vänner, vilket jag är ledsen för. Det var allt jag hade att säga.

Trött, städning, ny dator!

2009-01-21 @ 19:08:16

I helgen var jag ut med skotern på lördag. Micke kom med fyrhjulingen och vi for en sväng, men sen började den läcka vatten så det var bara fara hem. Nåja, vi hann ju fara en sväng iaf. På lördag kväll for vi till Kalix och gick ut och åt på vikingen. Sen for vi till Linda och Simon och sedan vidare till Johannes och Nadja.
I söndags så packade jag upp en massa flyttkartonger och sen på kvällen så for vi och spelade innebandy. Var kul att spela, var ju ett tag sen.
Nu är jag ledig torsdag och fredag från skolan. Behövs verkligen så trött som jag har varit i veckan. Ska bli skönt att få sova ut imorgon.
Beställde en ny dator idag! Så nu längtar jag bara till den kommer! =)
Nu ska jag fortsätta städa lite och kanske packa nån flyttkartong. Bye!


Fortsättning

2009-01-15 @ 02:15:04
Nog en tillbaka det imorgon. Var tvungen börja skriva ett nytt inlägg. För det gick tydligen inte skriva mer på telefonen. Behöver köpa en ny dator också. För den börjar vara risig. Men får väl se hur man ska ha råd med det. Nu ska jag försöka sova. Men är så kallt i lägenheten så det blir inte det lättaste. Natti

Kallt kallt

2009-01-15 @ 02:12:10
Ligger i sängen nu och ska försöka sova. Har inte gjort nå vettigt på arbetet ikväll heller. Malin, cissi och alex har varit här men jag har då inte fått nått gjort känns det som. Hade tänkt att det skulle bli färdigt imorgon. Så jag hoppas väl på det. Sen så kom ju nån försäljare förbi ikväll och fick oss att köpa medicinskt uppslagsverk för 4680. Eller 195 kronor i månaden. Och jag vill ju ha det för jag tror jag kommer att ha användning av det hela livet. Men just nu kändes det mycket så skickar...

morgon

2009-01-13 @ 11:53:12
Så skönt det var med sovmorgon. Känner mig som en ny människa ;P
Nu ska jag ta tag i hemtentan igen och skriva lite innan våra bästa år.

Litteraturtentamen

2009-01-13 @ 00:04:36

Började morgonen med att fara till skolan och ha ett seminarium i evidensbaserad omvårdnad. Det var väl inte det roligaste precis, men det gick ju bra. Sen for jag hem och såg våra bästa år med fredrik. Hann även med ett avsnitt av DH. Fattar inte varför vi har fastnat framför våra bästa år. Det är ju en så otroligt dålig serie och det händer aldrig nånting. Man kan egentligen se ett avsnitt per halvår. Men ändå sitter man där när man har tid (och även när man inte har det).

Sen gick jag hem och började med hemtentan på riktigt. Som vanligt börjar jag alldeles för sent. Sen kom Cissi och vi satt och skrev i några timmar. Har fått ihop ungefär 1000 ord nu. Men det ska vara ca 3000. Så får väl se hur det går imorgon. Känns som att det man skriver är skit. Men det kanske blir bra i slutändan.

Hade en praktisk tenta förra veckan. Fick PVK och det gick bra och jag blev godkänd vilket var huvudsaken.
 
Imorse for Micke härifrån och han tog med sig 4 flyttkartonger, så jag är iaf en bit på väg till Kalix känns det som.
Fast har mycket jag kan skicka iväg innan jag ska flytta på riktigt. Ska ju bli kul att flytta men samtidigt känns det ju lite sorgligt att lämna luleå. Inte just vänorts och luleå kanske. Men vissa saker kommer man ju att sakna. Kommer ju inte kunna springa över till tina och fredrik lika spontant då. Nu kan man ju gå dit och vara en halvtimme sen gå hem igen. Nog för att det brukar sluta med att jag stannar flera timmar.
Men alla får väl komma och hälsa på mig också tycker jag. ;P

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska läsa lite i den skönlitterära boken först. Ska iaf ha lite sovmorgon imorgon. Natti!


Nyårsafton 2008/2009

2009-01-02 @ 11:00:01

På onsdagen så väntade vi på att Fredrik och Tina skulle komma till Luleå. När de kom så for vi och handlade i blåsten. Det blåste ju inte lite, man kunde ju knappt gå. Vi handlade lite till kvällen och när vi skulle gå och betala så gick brandlarmet på Ica Maxi. Så det var ju bara gå ut därifrån och vänta på att få gå in igen. Vi letade upp vagnen igen och betalade.
 
Sen for vi hem och gjorde förrätten. Var lite skeptisk till den först. Det såg inte ut att bli så bra, men den blev väldigt lyckad. For hem och fixade mig och väntade på Camilla. Sen for vi till Tina och Fredrik igen och började med maten.
Vi blev några stycken och trevligt var det. Sen kring 12 så gick vi till rondellen vid skolan och såg på lite raketer.
Sen var det efterfest till halv 5 så jag sova ganska mycket dagen efter.

Men nu är det iaf 2009!


Annika, Jocke, Malin och Anna


Jag i matkön


Camilla, Ida och Fredrik



Vid universitetet


Lite bilder

2009-01-01 @ 20:22:13
Här är lite bilder från när jag var i Junis.