Jul och Junis

2008-12-29 @ 11:45:25

På julaftonsmorgonen for jag till Vitå. Lånade S60:n av Micke. Vi åt middag och öppnade julklappar. Jag är nog som ett barn än. För höjdpunkten är ju ändå att öppna julklappar.
Fick en massa fina julklappar av alla och nöjd blev jag. Sen på kvällen åkte jag till Kalix. Vi for en sväng till Nadjas föräldrar och hämtade hon och Johannes. For hem till dom och drack någon cider.

Sen på Juldagen så for jag och Micke och kollade på en lägenhet. Den var jättefin. Så vi får väl se hur vi gör med den. Det blev lunch på Before och middag hos Mickes föräldrar. Sen så for vi till Johannes och Nadja och drack lite vin och spelade ett parspel. Jag och Micke förlorade de två första gångerna men sista gången vann vi.

På annandagen så hoppade jag på bussen och for till Junis. Började nästan festa direkt med Li och Hans. Sen kom Ante dit och vi for till puben. Hade en så lyckad kväll. Den var hur rolig som helst.
På lördagen så for vi ut och sparkade med hundarna och sen for jag och red. På kvällen tog vi det lugnt eftersom att puben var stängd och Li blev sjuk. Men jag, Hans och Ante satt och såg lite boxning.

I söndags så red jag och sen for vi och körde skoter en sväng. For även till Kangos och såg när de hoppade med skotrarna. Sen så åkte jag hem med Li och Hans när de skulle köra till Umeå. Men det var en helt lyckad helg. ;)
Nu ska jag laga mig lite lunch och sen fara mot Vitå. Lägger in bilder från helgen senare.


....

2008-12-20 @ 10:35:27
Vet inte vad jag ska skriva när jag inte ens vet vad jag tänker. Vet inte vad det har varit med mig den här veckan. Men nedstämd har jag då varit. Måste väl rycka upp mig lite. Men det känns som att jag dansar i mörkret...

Fredag

2008-12-20 @ 00:05:12
Imorse efter att jag hade vaknat så for jag till skolan och bytte julklappar med Alexandra och Malin. Fick lösnaglar och en nagelfil av dem. Och av cissi och Malin fick jag en kapsylöppnare. Det behövdes verkligen ;)
Malin fick ett halsband av mig och Alexandra och Alex fick en diva mössa av mig och Malin. Alla blev nöjda. Och nu var våran plan att slå in det igen så vi har mer att öppna på julafton.
Har varit på storheden också idag. Sen blev det max med Malin, och efter det for jag till Carro och bytte julklapp. Fick en vinflaska och en tomteklubba. Av mig fick hon ett paket från lush.
Nu ska jag gå och sova så jag imorgon orkar fara till sunderbyn och hälsa på farfar, öjebyn och hälsa på mormor och Angelica, och sedan Piteå. Natti!


Malin ringde och sa nått konstigt nyss förresten. Nu när hon hade gått till bilen så hade nån gubbe börjat prata med henne bredvid mitt sophus och sagt att det är några som härjar i området med en vit saab 9000 och gör inbott i bilar. Låter inget vidare så bäst att hålla ögonen öppna. Känns som att jag har fått nog av inbrott på detta ställe.

Julklappsköp och pepparkaksbak

2008-12-18 @ 23:32:55
Nu är julen snart här och det känns ju väldigt trevligt. Idag har jag sprungit på stan med Camilla och Cissi och handlat färdigt alla mina julklappar. Känns ju skönt att det är gjort nu.
Camilla kom hit senare och vi bakade pepparkakor. Det är som en tradition vi har kring jul. Dom blev ganska lyckade. råkade bara bränna sista plåten lite.
Imorgon ska jag fixa lite hemma, gå till skolan och skriva ut lite papper och sen så ska jag byta julklappar med Alexandra och Malin. Och med Carro.
Måste packa också, ska inte vara här över jul. Så det blir väl en del grejer att ta med sig.
Nu blir det sängen. God natt!




Julsittning 2008

2008-12-14 @ 22:40:41
I fredags så började jag dagen med att fara och se på luciatåget i vitåskolan. Det var lika mysigt som vanligt.
Sen åkte jag med mamma och pappa till stan, eller jag körde och sen hoppade jag av i Luleå.
Efter det var det bara att vänta på Malin och Cissi som skulle komma till mig så vi kunde börja fixa oss.
Cissi lockade håret på migoch jag lockade håret på Malin. Tog några timmar och vi var klar lagomt tills dess att Fredrik och Micke kom. Sen gick vi till Fredrik och Tina en sväng och sedan vidare till STUK.

Tyckte sittningen var sämre i år, men det berodde nog mest på att vi satt så långt borta att vi nästan inte hörde vad dom sa på scenen. Vi fick våran julmat iaf. Sillen var ju huvudsaken. ;P

Var där i några timmar och sen for vi till Tina och Fredrik på mellanfest. Efter det blev det STUK igen. Var där till 2 eller nånting och sen for jag och Micke hem och sov. Stackarn hade ju vaknat 3 på morgonen innan och börjat jobba.

Igår så blev det mest att ta det lugnt, var ganska trött hela dagen. Åkte en sväng på storheden och sen på kvällen for vi till Boden till Mickes morbror.

Idag har jag suttit och skrivit rapport med Fredrik och Cissi. Nu har vi bara 1,5 kvar att skriva. Så det är ju ganska skönt iaf. Imorgon ska jag plugga till tentan jag har på onsdag. Men har blivit sjuk igen under helgen så känner mig inget vidare.

       

Julbord, födelsedagsfirande, fältstudie och stress

2008-12-09 @ 13:10:14
I fredag så var vi på julbord i överkalix. Det var Christer Björkman som hade show där och det var kul. Sen i lördags så bakade vi tårta och på kvällen kom det folk och grattade Micke. Sen på söndagen så hann jag inte vara hemma så länge. Hann nästan bara säga grattis till Micke och sen skulle jag fara på fältstudie på sjukhuset. Var där mellan 14 och 22. Han fick ett halsband av mig i present.

Sen har jag haft fältstudie igår och idag är sista dagen. Har omtenta i psykologi imorgon och jag har inte hunnit plugga något. Har sån stress nu så att jag inte kan göra nått känns det som. Men det går ju alltid göra den en annan gång.
Imorgon ska jag fara till Luleå iaf och sen blir det att skriva alla rapporter vi har kvar att göra. :/ Måste köpa julklappar också. Hur man ska hinna med allt är en bra fråga. :S
Nu ska jag se så jag har allt med mig och sen ska jag börja gå till sjukhuset. Bye!

Julbord på western farm

2008-12-01 @ 21:03:20

I fredags så fyllde Carro år, så jag och Micke var där och grattade henne på kvällen. Sedan for vi till Cissi och hade sing star kväll. Lite hes blev jag efter det, men inte så farligt.

Sen i lördags så for vi till storheden och köpte en julgran och pumlor. For till Vitå efter det, där vi var några timmar. Hade ganska bråttom, så vi stannade inte så länge. For till Kalix och gjorde oss iordning för julbord. Kring 16.30 så skjutsade Johannes oss till Mickes chef. Vi var där ett tag och tog en whisky eller två. Sedan for vi med en buss till Boden. Var jättekul på western farm och julshowen var bra. Det var Brolles kör från körslaget. Dom var väldigt duktiga. Var där tills dom stängde kl 01. Och då fick vi skjuts hem till Kalix.

Sov halva dagen i söndags, men hann gå en sväng på skyltsöndagen. Sedan städade vi och tog fram julpynt. Vi satte till och med upp granen. Brukar inte göra det, men i år ville jag ha den framme redan nu. Så man får lite julstämning.
Idag åkte jag till Luleå på morgonen. Och nu har jag blivit sjuk också. Känner mig helt risig i huvudet och halsen. Får dricka kan jang och hoppas att det blir bättre. Måste ju ladda upp inför nästa julbord i helgen och så fyller ju Micke år också. Och då hade jag tänkt vara frisk.

Nu ska jag gå och sova. Ska upp tidigt och ta en buss in till stan. Ska vara hos specialisttandläkaren kl 7.45. Natti!