Julbord på western farm

2008-12-01 @ 21:03:20

I fredags så fyllde Carro år, så jag och Micke var där och grattade henne på kvällen. Sedan for vi till Cissi och hade sing star kväll. Lite hes blev jag efter det, men inte så farligt.

Sen i lördags så for vi till storheden och köpte en julgran och pumlor. For till Vitå efter det, där vi var några timmar. Hade ganska bråttom, så vi stannade inte så länge. For till Kalix och gjorde oss iordning för julbord. Kring 16.30 så skjutsade Johannes oss till Mickes chef. Vi var där ett tag och tog en whisky eller två. Sedan for vi med en buss till Boden. Var jättekul på western farm och julshowen var bra. Det var Brolles kör från körslaget. Dom var väldigt duktiga. Var där tills dom stängde kl 01. Och då fick vi skjuts hem till Kalix.

Sov halva dagen i söndags, men hann gå en sväng på skyltsöndagen. Sedan städade vi och tog fram julpynt. Vi satte till och med upp granen. Brukar inte göra det, men i år ville jag ha den framme redan nu. Så man får lite julstämning.
Idag åkte jag till Luleå på morgonen. Och nu har jag blivit sjuk också. Känner mig helt risig i huvudet och halsen. Får dricka kan jang och hoppas att det blir bättre. Måste ju ladda upp inför nästa julbord i helgen och så fyller ju Micke år också. Och då hade jag tänkt vara frisk.

Nu ska jag gå och sova. Ska upp tidigt och ta en buss in till stan. Ska vara hos specialisttandläkaren kl 7.45. Natti!


Kommentarer
Postat av: Tina

PUMLOR!!

2008-12-02 @ 12:19:57
URL: http://tinoolino.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback