Uppdatering från förra veckan

2009-06-17 @ 18:25:02
Nu var det ett tag sen jag skrev. Men har inte haft tid när vi har varit borta.

Förra fredagen for vi iväg till Gideå. Vi kom fram på kvällen och då tog vi det lugnt och Camilla visade oss gården och jag måste då säga att jag har hittat paradiset. Mycket vackert var det där.

På lördagen åkte vi in till stan och shoppade. Hittade inte så mycket, vilket var tur eftersom att jag inte hade så mycket pengar. På kvällen gick vi ned till stranden och grillade lite. Trots att det var dåligt väder så var det mysigt och vi bestämde oss sen för att åka in till ö-vik och gå på krogen. Vi fick skjuts in och vi hamnade på en liten krog med massor av folk. Var där i nån timme och sedan drog vi hem.





På söndagen så åkte vi iväg till Skalleberget i Gideå. Vi skulle klättra i grottor! Vi gick ned i ingången, men eftersom det var så mycket is så vågade vi inte fortsätta i fall att det skulle rasa. Vi hittade en annan ingång, men det såg ut som att det bara gick gå ned en bit. Men när vi kom ned så såg vi att det fanns stegar och rep så det var bara fortsätta. Mörkt var det, men vi hade pannlamporna. Var ganska läskigt där nere, kändes precis som i en skräckfilm. Det var trångt och mörkt. Men när vi hade gått ett tag så såg vi ljuset och då var vi ute på andra sidan. Riktigt kul var det.
På söndagen åkte vi även till Camillas kompis och hälsade på och sen tog vi en promenad med hästarna.









På måndag morgon for Camilla på jobbet. Vi steg upp och åt frukost med henne och sen började vi packa.
Jag körde mot härnösand och på förmiddagen var vi framme. Stannde ett tag vid höga kusten bron också.
På måndagen så åkte vi in till stan med Cissi och Fredrik. Sen for vi till Cissis föräldrars stuga och åt taco. Efteråt for vi hem och drack lite vin och spelade spel.







På tisdagen åkte vi till Birsta och shoppade och på onsdagen for vi till länsmuseet och kikakde runt. På kvällen grillade vi med Cissis syster och hennes pojkvän. Spelade även Cissis nya spel, helt hysteriskt hette det. Riktigt roligt var det.

Vi började åka hemåt kring lunch. Vi sov i Vitå eftersom Elin hade skolavslutning på fredagen. Hann även mysa med kattungarna som hade vuxit en massa. Sen stressade vi iväg till Kalix där jag hade en tandläkartid kl. 11. Har haft ont i visdomstanden hela tiden när vi har varit borta. Så dom spolade och tog bort fliken som var över tanden. Det har ändå inte blivit bättre, så nu har jag bokat en tid till imorgon . Så vi får se vad dom gör då.









Sen for vi och tittade när Ante tog studenten och sen var det studentmiddag.







Det blev en sen uppdatering, men bättre sent än aldrig. :P

Kommentarer
Postat av: F

Bilden på högakustenbron ser ut som ett vykort :-)

2009-07-09 @ 20:20:00
URL: http://fredriikk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback